Profilul companiei


Acasă> Despre > Profilul companiei


Hunan EK Herb Co., Ltd a fost fondată în 2010, care este o companie modernă de înaltă tehnologie care se concentrează pe extracția și purificarea plantelor și a ingredientelor active. Cu sprijinul omologilor și clienților, EK Herb a crescut și s-a dezvoltat într-o întreprindere bine-cunoscută în industria extractelor de plante.

EK Herb prezintă în principal produse de puritate ridicată, cum ar fi acid clorogenic 98%, acid ursolic 98%, acid rozmarinic 98%, acid carnosic 95%, amigdalina 98%, dihidromicetina 98%, resveratrol 98%, precum și alte produse secundare asociate. etc, și putem cerceta și dezvolta tipuri de extracte de plante pe baza cerințelor clienților cu preț favorabil și calitate excelentă, precum și servicii excelente pentru a satisface cerințele diferiților clienți.

Și pe baza echipamentelor de producție avansate, a nivelului de cercetare și dezvoltare de înaltă tehnologie, a produselor de înaltă calitate și a serviciilor veridice, EK Herb dezvoltă continuu noi produse, îmbunătățește platforma și imaginea întreprinderii, serviciul pentru societate pentru a crea o valoare socială mai mare și beneficii economice. . Și EK Herb a declarat 2 brevete de invenție, care sunt „prepararea de înaltă puritate a acidului clorogenic” și „prepararea de înaltă puritate a licopenului”, precum și QS, ISO etc. Certificatele au fost obținute pentru a oferi o garanție puternică pentru calitatea produselor.

Hunan EK Herb Co., Ltd va fi partenerul tău fidel de cooperare!