Noutăți


Acasă> Despre > Noutăți

Epidemie de război comună

Ora: 2022-04-13 Accesări: 20

Anti virus si antigripal? Să vorbim despre soldatul ascuns de prevenire a epidemiei din

viata - Clorogenic acid!

Prevenirea și controlul epidemiei nu trebuie relaxate!

De la sfârșitul anului 2019 până în prezent, din cauza izbucnirii de pneumonie COVID-19, s-au epuizat tot felul de măști, apoi s-au epuizat alcool și dezinfectant cu clor. De exemplu, zece mile și opt localități au început să-și închidă propriile drumuri, radioul șefului satului le-a spus tuturor să nu iasă afară, iar tot felul de bannere cu nucleu dur îi fac pe oameni să plângă și să râdă.

Vorbind despre asta, trebuie să menționez un mare Oolong la acea vreme: Trump a spus că băutul dezinfectant ar putea ucide virusul, dar americanii chiar credeau asta?! Maryland a primit doar peste 100 de apeluri pentru apă dezinfectată pentru a ucide COVID-19 într-o singură zi. New York-ul a primit de peste două ori numărul de apeluri pentru dezinfectarea cu dezinfectant. Ei bine, vechii americani nu sunt limpezi?

În primul rând, mascați alcoolul, iar apoi, mai târziu, am auzit că Shuanghuanglian ar putea inhiba virusul, așa că lichidul oral Shuanghuanglian era și epuizat. La acel moment, ferestrele multor farmacii și spitale scriau „Shuanghuanglian a fost epuizat”.

 

Noul pneumonie cu coronavirus este o exagerare în rolul său în tratamentul noilor pneumonii de coroană, dar nu se poate nega că are două perii pentru virus. Ingredientele Shuanghuanglian sunt caprifoiul, Scutellaria baicalensis și Forsythia suspensa. După ce Shuanghuanglian s-a vândut, mulți oameni au început să intre în panică cumpărând caprifoi. Ce fel de efect a avut caprifoiul asupra pneumoniei COVID-19? Să vă prezentăm astăzi micul expert în antivirus al Lvke!

 

 

01 Autointroducere a acidului clorogenic

 

Xiaoke: nu vinde cheia. Acid clorogenic, haide

Prezinta-te!

Acid clorogenic: Bună, tuturor. Numele meu este Chlorogenic acid și numele meu în engleză este Chlorogenic acid. Formula mea chimică este c16h18o9 și greutatea moleculară este 354.30. Pot extrage din frunze de Eucommia ulmoides, caprifoi, boabe de cafea verde, stevie si alte plante. Rolul meu este antibacterian și antiinflamator, care este utilizat pe scară largă în medicamente, produse de sănătate și cosmetice. Am multe avantaje. În continuare, permiteți-mi să vi-l prezint în detaliu!

 

 

02 Surse vegetale diferite Principalele diferențe ale acidului clorogenic

 

Distribuția mea este foarte extinsă, variind de la dicotiledonatele superioare până la ferigile inferioare. Există mai ales în plante precum caprifoiul, eucommia, Compositae și Rosaceae (mai multe plante cu mai mult conținut: Eucommia ulmoides, boabe de cafea verde, caprifoi și stevie). În plus, fructele și legumele pe care le consumăm zilnic conțin și urme de acid clorogenic, precum cartofi, varză roșie, morcovi, vinete, varză, salată veche, spanac etc.

Desigur, am și multe specificații diferite și, uneori, este posibil să nu le puteți distinge. Cu toate acestea, trebuie doar să rețineți acestea: conținuturile diferite de acid clorogenic au diferențe evidente de culoare și solubilitate în apă. De exemplu, conținutul scăzut de acid clorogenic Eucommia ulmoides are în general o culoare închisă și o solubilitate slabă în apă.

Caprifoiul are un conținut scăzut de Clorogenic acid, solubilitate bună în apă și culoare galbenă; Clorogenic acidul din boabele de cafea verde este un amestec. În general, calculăm conținutul total de acid, iar specificația principală a pieței este de 50% din acidul total; Stevia Clorogenic acidul este în general aproximativ 10%, care este utilizat în principal pentru adăugarea și amestecarea furajelor. Mai mult, stevia Clorogenic acidul are o altă caracteristică diferită de alte plante Clorogenic acid, adică gustul lui este dulce!

În prezent, conținutul ridicat de Clorogenic acidul de pe piață este în principal din frunzele de Eucommia ulmoides, care necesită o bună solubilitate în apă și o culoare albă a pulberii.

 

03 Ucigaș de viruși fără emoție

 

Miros secret de acid clorogenic

Dragostea și ura dintre mine și virus în acei ani

Eu (Clorogenic acid) are aplicații importante în clinica modernă. Este o componentă eficientă antibacteriană și antivirală. Și poate fi inactivat de proteine ​​​​din organism, așa că pot fi văzut într-o varietate de preparate de pe piață, inclusiv medicamente orale și medicamente injectabile.

 

Pot inhiba și ucide semnificativ multe tipuri de bacterii patogene, cum ar fi Escherichia coli, Shigella sonnei, Staphylococcus aureus, streptococ hemolitic, Shigella dysenteriae, tifoidă, pneumococ, Micrococcus garciniae și Legionella. Mecanismul său antibacterian este legat de inhibarea necompetitivă a arilamin acetiltransferazei (NAT) în bacterii.

 

Nu numai atât, am și un puternic antioxidant, antiinflamator, îmbunătățind imunitatea (creșterea valorii adăugate a celulelor imunitare, precum macrofagele și limfocitele) și protejând ficatul și vezica biliară.

 

În lunga istorie a Chinei, deși nu aveam un nume cu mult timp în urmă, caprifoiul este foarte faimos. Caprifoiul are o istorie lungă de medicamente. Încă de acum 3000 de ani, strămoșii noștri au început să-l folosească pentru prevenirea și tratarea bolilor. Iată o scurtă poveste:

Se spune că, atunci când Qu Yuan a fost exilat prin Xupu, Hunan, a fost infectat cu ciuma și nu și-a putut permite să leșine. Mai târziu, muntenii au cules caprifoi și l-au turnat cu supă prăjită. Qu Yuan s-a trezit în mai puțin de jumătate de oră.

 

În Xupu se mai spune: "acasă sunt două ghivece de caprifoi. Nu vă temeți de vara arzătoare. Zâna Bujorului a avut cândva insolație, iar Zâna Florii de Aur a vindecat-o". Cantece folk. Se poate observa că înțelepții noștri predecesori străvechi au recunoscut deja detoxifierea caprifoiului. Cu toate acestea, unul dintre principalele ingrediente active din caprifoi sunt eu - Clorogenic acid!

 

 

04 efect auxiliar împotriva gripei și virusului

 

Eu (acidul Lv Yuan) nu pot trata noul coronavirus, dar mai am o terapie adjuvantă pentru noul coronavirus. Deși funcția mea antivirală nu este vizată, am efecte antivirale cu spectru larg, bacteriostatic, antioxidant și de întărire a imunității.

 

Am activitate antifungică împotriva unei varietăți de ciuperci patogene ale plantelor și am potențialul fungicidelor biologice. Mecanismul este de a controla creșterea diferitelor ciuperci patogene ale plantelor prin inhibarea transmembranei timpurii a sporilor fungici. Mai mult, am și un efect inhibitor puternic asupra unei varietăți de bacterii patogene, cum ar fi streptococul hemolitic, Staphylococcus aureus și virusurile patogenice ale infecției tractului respirator superior.

 

Antibacterian și antiinflamator

Deci, de exemplu, acum pneumonie obișnuită, chiar și tuse, atâta timp cât este considerată infecție bacteriană sau infecție bacteriană combinată, voi fi folosit! La fel ca unele Granule Banlangen, granule de caprifoi și lichid oral antiviral pe care le bem de obicei, au anumite efecte terapeutice preventive și adjuvante asupra bolilor virale.

 

 

05 alte funcții ale acidului clorogenic

 

1 alimentar

I (acidul clorogenic) este, de asemenea, un nou și eficient antioxidant fenolic. Dacă se adaugă o cantitate mică de acid clorogenic în untură, stabilitatea antioxidantă a unturii poate fi îmbunătățită și perioada de valabilitate poate fi mărită. De asemenea, am funcția de a spori parfumul și de a proteja culoarea, care poate fi folosită pentru conservarea alimentelor și a fructelor.

 

2 produse de îngrijire a pielii și cosmetice

Produsele de îngrijire a pielii și cosmeticele doamnelor și surorilor sunt, de asemenea, inseparabile de mine. Pot proteja colagenul tuturor de radicalii liberi, cum ar fi speciile reactive de oxigen, și pot preveni eficient efectul dăunător al razelor ultraviolete asupra pielii umane. Prin urmare, sunt adesea adăugat la produsele de îngrijire a pielii pentru a juca un rol protector.

 

Desigur, efectul meu antibacterian și antiinflamator este genial și în produsele de îngrijire a pielii. Pot elimina eficient căldura și detoxifierea, pot răci sângele și pot elimina staza de sânge. Promovând circulația sângelui și eliminând toxinele din organism, pot obține efectul de eliminare a acneei și a diverselor pete.

 

Feed 3

Odată cu restricțiile din ce în ce mai stricte privind utilizarea antibioticelor de către Ministerul Agriculturii, am devenit produsul de alegere pentru a înlocui sau înlocui parțial antibioticele.

 

Pe fondul pieței de omogenizare serioasă, am avantajele îmbunătățirii imunității, reglarea hrănirii, expulzarea insectelor, îmbunătățirea performanței de reproducere și a aromei cărnii, ceea ce poate ajuta mai bine întreprinderile furajere să creeze produse furajere comerciale de înaltă calitate și diferențiate.

 

 

06 Clorogenic avantaj acid

 

1 control al calității materiilor prime Eucommia ulmoides de la sursă

Controlați stabilitatea și fiabilitatea materiilor prime și controlați calitatea de la sursă.

 

2 aprovizionare cu mai multe specificații, personalizate în funcție de cerințe speciale

Specificații multiple (5% - 98%) ale Eucommia ulmoides Clorogenic alimentare cu acid. În funcție de cerințele dumneavoastră speciale (cum ar fi solubilitatea produsului, culoarea etc.). Bazându-ne pe puterea noastră puternică în cercetare și dezvoltare, vă putem oferi servicii de personalizare a produselor.

 

Extracție a 3 frunze naturale pure de Eucommia ulmoides

De la materii prime până la livrarea produsului, controlul calității întregului proces. Extragem și concentrăm doar frunzele de frunze de Eucommia ulmoides și nu adăugăm și luăm alte substanțe chimice sintetice.

 

4 produse principale, tehnologie de vârf

Al nostru Clorogenic acid a fost produs din 2006. După mai bine de zece ani de inovație tehnologică, continuăm să ne îmbunătățim, iar calitatea a fost întotdeauna într-o poziție de lider în industrie.

 

5 proces exclusiv, solubil în apă de înaltă puritate, calitate vizibilă

Tehnologie de extracție exclusivă, Eucommia de înaltă puritate Clorogenic acid, calitate vizibilă, solubilitate bună în apă și pulbere albă.

HPLC de 98% Eucommia ulmoides Clorogenic acid

Ține minte, numele meu este Clorogenic acid

 

Am să vorbesc atât de mult cu tine, deocamdată. De fapt, nu pot spune avantajele mele timp de trei zile și trei nopți! Spațiul este limitat. Ne vedem data viitoare! Dar trebuie să-ți aduci aminte de mine. Sunt asistentul pentru medalia de aur pe calea combaterii virusului, protectorul florilor pe calea iubirii frumuseții și paznicul de siguranță în industria agricolă și zootehnică! Numele meu este Clorogenic acid!

 

Luptăm împreună împotriva epidemiei și ne protejăm patria!

 

În iarna când a venit prima epidemie, am spus că nicio iarnă nu este de netrecut și nicio primăvară nu va veni. Deși, după aproape trei ani, epidemia nu s-a încheiat. Cu toate acestea, în fața acestui „război popular” pentru combaterea epidemiei, vom lucra împreună cu încredere fermă pentru a face față dificultăților.

 

Chiar dacă această bătălie este extrem de dificilă, nu poate rezista hotărârii poporului chinez de a se uni ca unul și a lupta împreună cu „epidemia” și nici ritmului eforturilor noastre de a merge înainte și de a lupta pentru visele noastre. Xiaoke va merge mână în mână cu tine pentru a câștiga războiul de blocare al prevenirii și controlului epidemiei!

 

Ar trebui să continuăm să menținem obiceiul bun de prevenire și control al epidemiei, să respectăm purtarea măștilor și mai puține adunări și să scanăm în mod conștient codul în locuri publice și să cooperăm cu măsurarea temperaturii corpului.